Hoge kwaliteit auto-onderdelen
Wij verkopen uitsluiten hoge kwaliteit auto-onderdelen. Deze onderdelen zijn getest op pasvorm, materiaalkwaliteit. Hierdoor kunnen wij u de beste kwaliteit onderdelen leveren. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat we wel en wat we niet kunnen verkopen. In 2019 hebben we geïnvesteerd in een ultramoderne spuitcabine waarin we kwalitatief hoogstaand spuitwerk kunnen leveren. De auto-onderdelen worden met 2 lagen basislak en met 2 lagen blanke lak (glimmende laag) afgewerkt. Na het drogen van de onderdelen worden deze nagekeken op eventuele stofpuntjes of oneffenheden. Na goedkeuring worden de onderdelen zorgvuldig verpakt en vervolgens worden deze netjes opgeslagen in ons magazijn tot het onderdeel verkocht wordt.


Waarom zo goedkoop?
Omdat wij meerdere auto-onderdelen tegelijk spuiten kunnen wij de prijs erg drukken. Als je in massa werkt, dan kun je voordeliger werken en uiteindelijk ook voor een betere prijs verkopen. En omdat je alleen maar hetzelfde aan het doen bent kun je voordeliger werken, betere kwaliteitscontroles uitvoeren, en uiteindelijk een hoogstaand product leveren aan de eindgebruiker.


Tevreden klanten
Daarnaast geeft WebwinkelKeur aan dat je bij ons veilig online kunt winkelen. Vele klanten zijn je voor geweest en hebben hun ervaring over onze webshop gedeeld bij WebwinkelKeur. Klanten geven ons gemiddeld een 9.1. Een cijfer om trots op te zijn. Bekijk onze beoordelingen op de website van WebwinkelKeur.